MARTIN MEUWISSEN

Ik ben sinds begin 2009 lid van VV Born. Ik ben in aanraking met de club gekomen doordat mijn zoon bij de jeugd van VV Born voetbalt.
In de zomer van 2010 is mij gevraagd om samen met Johan de Regter de functie van Penningmeester te vervullen. Dit betekent dat de werkzaamheden van de penningmeester vanaf dat moment zijn opgesplitst. Mijn verantwoording is vooral gelegen in het voeren van de boekhouding, de kantine en contributies. Als doelstelling hebben we ons gesteld om VV Born verder te helpen naar een financiële stabiele organisatie waar we in de toekomst mee vooruit kunnen.
Een van de belangrijkste punten hierbij is dat VV Born een vereniging is die voor en door de leden gerund wordt, waarbij het op een plezierige wijze samen voetballen voorop staat.

Neem contact op met Martin Meuwissen via penningmeester@vvborn.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!