Oranje Leeuwinnen in de kwartfinale: de geschiedenis spreekt tegen, maar de VS is kwetsbaar

Vandaag om 12:09  Vrijdagmiddag staat de druk erop bij de Oranje Leeuwinnen. Na een knotsgekke groepsfase moet de ploeg van Sarina Wiegman er nu echt staan in de knock-out fase. Makkelijk gaat het niet worden, want topfavoriet Verenigde Staten is de tegenstander. Toch lijken er opeens kansen te liggen. meer »

Na Ajax ook PSV tegen FC Midtjylland: Wat is er bij de Denen veranderd?

Vandaag om 11:03  PSV heeft Galatasaray over twee duels compleet overklast. De weg naar de Champions League is echter nog lang. In de volgende ronde wacht volgende week al het Deense FC Midtjylland. Nog geen jaar geleden trof Ajax de Deens kampioen ook al. Destijds wonnen de Amsterdammers twee keer van de Denen: 2-1 en 3-1. Wat is er sindsdien veranderd bij FC Midtjylland. meer »

Narsingh, Leemans en meer: deze ex-Eredivisionisten zijn nog transfervrij

Gisteren om 16:00  De maand juli zit er bijna op. Dat betekent ook dat het nieuwe Eredivisie-seizoen weer voor de deur staat. Hoog tijd voor transfervrije spelers om zich aan te sluiten bij een nieuwe club. De volgende namen stonden vorig seizoen nog onder contract in de Eredivisie, maar zijn momenteel werkloos.  meer »

Varane naar Man Utd: deze legendarische landgenoten gingen hem voor