Bert Konterman wil graag terugkeren in voetbalwereld: "Ik had een schurfthekel aan Julio Ricardo Cruz"

Gisteren om 14:00  Rond de eeuwwisseling behoorde Bert Konterman tot de beste verdedigers van Nederland. De nu 53-jarige Harderwijker werd kampioen met Feyenoord, kreeg een uitnodiging voor het EK 2000 en verdiende een transfer naar Glasgow Rangers. Een kwart eeuw later blikt hij terug op zijn bijzondere loopbaan. "Achteraf denk ik: ik had met Zidane en Ronaldo kunnen voetballen." meer »

Drie keer zo vader, zo zoon bij Jong PSV: "Ik kon mijn geluk niet op"

Gisteren om 12:00  Koeman, Cruijff, Blind, Berghuis, Van Bommel: de genen van veel topvoetballers worden doorgegeven aan de volgende generatie. Jong PSV telt dit seizoen liefst drie spelers wier vaders een rijke carrière in het profvoetbal kenden. In gesprek met Jerry (54) en Jevon (18) Simons, Peter (52) en Jesper (19) Uneken en Tristan (44) en Kjell (19) Peersman. "Als mijn zoon een andere keuze had gemaakt, was dat ook goed geweest." meer »

Het dikke EK 2024 Doeboek van PANNA! is uit! Strips, quizzen, kleurplaten, puzzels en meer!

Gisteren om 10:00  Niets is leuker dan een eindtoernooi met Oranje. Vanaf 14 juni is het weer zover. Het EK in Duitsland gaat van start en Nederland is erbij! Juist in het land waar we in 1988 onze eerste en tot nu toe enige hoofdprijs wisten te winnen. Het wordt een groot feest! Om je alvast in de stemming te brengen, is daarvoor nu het PANNA! EK 2024 Doeboek! Boordevol strips, quizzen, kleurplaten en puzzels. meer »

Dit zijn de jongste spelers in het huidige Champions League-seizoen

11 april 2024 13:00  FC Barcelona valt dit seizoen op in de Champions League met een mix van ervaren spelers en talenten. Zo wisten ze gisteren met 3-2 te winnen bij Paris Saint-Germain met een zestien- en zeventienjarige speler in het veld. Toch zijn er meer teams die dit jaar talenten de kans bieden. Er speelden dit seizoen al twaalf spelers in het miljardenbal die op dat moment nog geen achttien waren. Wie zijn de vijf jongste spelers? meer »

Deze heerlijke affiches in de Europa League mag je niet missen