Home - vv Born

Home

Hugo Koning, Griekse mytholoog: "Ajax vocht vooral defensief"

Vandaag om 14:44  In de ELF Voetbal Andere Tijden Special gaan we op zoek naar overeenkomsten en verschillen tussen de voetbalclub Ajax en de gelijknamige held. Hugo Koning, van de Universiteit Leiden, gespecialiseerd in Griekse mythologie aan het woord. "Hij vocht niet alléén lomp. Hij kon bijvoorbeeld heel behoorlijk speerwerpen.” meer »


De 5 meest opmerkelijke transfers van deze transferperiode

Vandaag om 10:50  En we kunnen weer uitademen... De laatste dag van de transferperiode zit erop. Honderden spelers hebben een nieuwe club gevonden. Daar zaten een aantal verrassende bij. We zetten de vijf meest opmerkelijke transfers van deze transferperiode op een rij.  meer »


5 last-minute transfers op deadline day

Vandaag om 9:44  Deadline day: een dag vol spanning en sensatie. Niet omdat er veel op de velden gebeurt, maar omdat de transfers je om de oren vliegen. Op het allerlaatste moment hopen tal van clubs nog een nieuwe speler aan te trekken. We zetten 5 transfers op een rij die op het nippertje nog rond kwamen deze winter.  meer »


Transferoverzicht Eredivisie en Eerste Divisie winter 2023 (update)

Gisteren om 23:59  Transfer Deadline Day is weer aangebroken! De laatste dag dat clubs in de Eredivisie en Eerste Divisie en het buitenland spelers mogen aantrekken, huren of verkopen en/of verhuren. Tot dusver zijn al de nodige deals gesloten. Welke? meer »


Deadline day: vijf transfers die vandaag gaan plaatsvinden

Gisteren om 9:58  Deadline day staat vaak garant voor spektakel. Paniekaankopen, verrassende transfers en de voorspelbare aanwinsten. Tot middernacht hebben clubs nog de tijd om hun selectie voor de tweede seizoenshelft te completeren. Hieronder kijken we naar enkele transfers die je vandaag kunt verwachten. meer »


Valencia en Osimhen brengen top ESM Gouden Schoen in beweging

Gisteren om 9:00  Vier doelpunten voor Enner Valencia. De veertiende seizoenstreffer van Victor Osimhen. De top drie in het klassement van de ESM Gouden Schoen wijzigde niet, maar op de posities net buiten het podium waren dit weekend diverse verschuivingen te zien. Zo staan er nieuwe namen op de plekken vier, vijf en zes. meer »


Meer nieuws

30 januari 2023 11:21 Het ELFtal van het weekeinde: Week 4

23 januari 2023 11:13 Het ELFtal van het weekeinde: Week 3

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!