Wil je voetballen? Leuk dan is vv Born jouw club

Gisteren, 28 juli 8:45  Zwemdiploma gehaald? Zin in voetbal na de zomervakantie? Zin om buiten met je vriendjes met een voetbal te spelen? Dan is vv Born jouw club! Samen met 200 andere jeugdspelers en vele diplomeerde trainers willen wij jou leren voetballen. We hebben 16 jeugdteams (van 5 tot 19 jaar) en daar is ook voor jou een plek beschikbaar. Wil je deel uitmaken van onze voetbalclub dan kun je altijd 2 weken proefspelen en -trainen. Als jij wil voetballen bij vv Born dan meld je bij Ralph Kox (jeugdvoorzitter), Youri van de Land of Raymond Eberson Een mail sturen naar info@vvborn.nl is al voldoende. Telefonische info of whatsapp kan via nummer 06-15000458 (Ralph) of 06-53510903 (Youri) of 06-55387547 (Raymond). Tot gauw op de velden van vv Born aan de Hennekuilstraat. meer »

Discussie complex vv Born: tussenbericht deel 1

27 juli 16:30  Beste leden, De gemeente heeft vorig jaar een beleidsnotitie vastgesteld om te komen tot minder accomodaties en gemeentehuizen. Ook vv Born is uitgenodigd voor gesprekken waarbij ook HBC'09 vertegenwoordigd was. Als bestuur hebben we deze gesprekken gevoerd maar steeds aangegeven dat de leden het uiteindelijke laatste woord hebben. Feitelijk zijn er 2 mogelijkheden: voetballen in Buchten of Born. Het Anker werkt dit uit voor de accommodatie in Buchten en de gemeente voor Born. We willen jullie graag meenemen middels een ledenvergadering maar beide plannen zijn (nog) niet in ons bezit. Als bestuur kiezen we voor een neutrale benadering richting de leden. Nogmaals dat willen we graag maar we kunnen niets laten zien. Een ledenvergadering houden heeft nu geen zin, maar zodra de gegevens er zijn doen we dat terstond. Verandert er op korte termijn iets? Nee: we starten het nieuwe seizoen op ons vertrouwde complex. Het bestuur

Voorbereiding seizoen 21-22 door Born 1

2 juli 8:30  Vanaf 28 juli worden de trainingen hervat. Vanaf zondag 15 augustus vindt er iedere week een oefenwedstrijd plaats. De eerste bekerwedstrijd vindt plaats op zondag 5 september 2021. De competitie start in het weekeinde van 26 september 2021.meer »