Koop via Sponsorkliks en sponsor vv Born - vv Born

Koop via Sponsorkliks en sponsor vv Born

28 februari 2022 11:30


Het zijn roerige tijden en het coroanvirus heeft helaas ertoe geleid dat het voetbalseizoen reeds ten einde is. Het complex is afgesloten. Inkomsten dalen en de kosten blijven. U kunt vv Born ondersteunen. benut de website of app van Sponsorkliks en kies vv Born als sponsordoel.
Sinterklaas? Kerst? Koffer via Bol.com? Eten via Thuisbezorgd? Koop het dan via Sponsorkliks en kies als doel vv Born. U betaalt hetzelfde voor uw keuze en toch sponsort u vv Born.
Op onze website staat aan de rechterzijde een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Jumbo, Bol.com, Zalando, Wehkamp, Booking.com of Thuisbezorgd.
Elke aankoop via Sponsorkliks levert vv Born een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt. Het kost U dus NIETS extra! Bijna 200 transacties gingen u voor.
Wij vragen u niet om méér te kopen, maar om er de volgende keer dat u online iets gaat bestellen dit via de SponsorKlikspagina van vv Born (zie rechterzijde website) te doen. Een kleine moeite toch? Kijk maar in de lijst van bedrijven die reeds gebruikt zijn.

Het bestuur

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!